Knalldag for Røkke

Det er Kjell Inge Røkkes dag på børsen i dag. Rekordene står i kø.

Næringsliv

Kjell Inge Røkke kan glede seg over å finne tre av "sine" selskapet på listen over de 10 beste aksjene på børsen i dag. Kjell Inge Røkke kan glede seg over å finne tre av "sine" selskapet på listen over de 10 beste aksjene på børsen i dag. Aker stiger hele 8,1 prosent til 67 kroner, noe som priser selskapet til 2,96 milliarder kroner. Aksjen har aldri vært høyere. I dag ble det kjent at DnB Nor Markets tar inn Aker i sin ukeportefølje .Også Aker Kværner stiger til all time high. Oppturen er på 4,7 prosent til 168,50 kroner. Markedsverdien er dermed 9,27 milliarder kroner. Aker Kværner meldte i dag om en kontrakt i milliardklassen.Alle gode ting er tre: Kværner er opp syv prosent til 33,50 kroner. Her er verdien 1,48 milliarder kroner.

Nyheter
Børs