Lettvekter til Eurosmart

Eurosmart har lenge lovet en kapasitet fra næringslivet som ny adm. dir. Det ble en lettvekter.

Næringsliv

Det er det klart at Jarle Ørnebo (34) er ansatt som ny daglig leder i pyramidekonseptet Eurosmart. Siste registrerte aktive rolle på ham er daglig leder i Digtective AS, hvor han har vært daglig leder siden oktober 2002.Da HegnarOnline snakket med Ørnebo onsdag, for to dager siden , var han fremdeles usikker på om han skulle ta jobben. På spørsmål om han visste hva han gikk til svarte han at det var det han var i ferd med å forsøke å finne ut av.Torsdag ble han i Eurosmart presentert som ny daglig leder, og som tidligere adm.dir. i Digtective AS som ble kjøpt opp av Admeta AB i oktober 2003.Digtective gikk forøvrig i årene 2001 til 2003 gikk med underskudd på henholdsvis 1,4 millioner, 3,4 millioner og 0,9 millioner kroner. Det etter omsetning på henholdsvis 1,5 millioner, 1,6 millioner og 1,3 millioner kroner. Ved inngangen til 2003 var det i følge Lindorff Decision også knyttet vesentlig usikkerhet om fortsatt drift, dels fordi egenkapitalen var tapt.Foran Ørnebo på ønskelisten skal Anne Reed-Larsen ha stått. Da HegnarOnline snakket med henne den 2. desember sa hun at de holdt på med en due dilligence som skulle skape forutsetninger for at han skulle bli ny daglig leder. Det ble det altså ikke noe av.Hun ønsker nå ikke å uttale seg til HegnarOnline om hvorfor hun ikke tok jobben.Diskuter Eurosmart her.

Nyheter
Næringsliv