Vi er blitt tutet ørene fulle med alle de spennende muligheten som ligger og venter på oss i bredbåndsalderen, men til nå har ikke innholdsleveransene fra norske nettleverandører holdt helt tritt med lovnadene for å si det mildt.I London derimot, kan mange bredbåndskunder nå nyte fremtidens løsninger. HomeChoice selger fristende pakkeløsninger, der både TV-kanaler, radiostasjoner og telefoni selges sammen med bredbåndet. Responsen har da heller ikke latt vente på seg. Nettselgeren har kapret 20% markedsandel i sitt nedslagsfelt, og skal nå utvide tilbudene.Når man først skal installere (eller ruste opp) sitt bredbåndstilbud, er det naturlig nok fristende for kundene å spare noen gryn ved å samtidig skaffe seg en telefonitjeneste og kabel-TV i samme slengen. Men det er mer enn penger som lokker ved de nye tjenestene som nå kan nytes i sentrale strøk av London.For eksempel har flere av de digitale TV-kanalene en "se når du vil"-løsning. Går man glipp av et interessant TV-program, ligger det tilgjengelig for kundene i opp til en uke etter det opprinnelige sendetidspunktet. Dermed kan du bli din egen reprisesjef. Leiefilm er en annen aktuell tjeneste: Du kan når som helst bestille visning av en rekke dagsaktuelle kinofilmer i din egen stue. Du får altså ikke filmen til odel og eie, men kan til gjengjeld se den så mange ganger du ønsker over en 2-dagers periode.I likhet med andre kabel-leverandører tilbyr HomeChoice et sett med grunnkanaler, som kan utvides ved å abonnere på tilleggspakker. Vi gleder oss til norske bredbåndsleverandører kommer etter.Mer info finner du på