Lysning for Kanal 24

Kanal 24 melder om flere lyttere i desember.

Næringsliv

Kanal 24 hadde i snitt 340.000 lyttere på hverdager i desember. Dette er en framgang i forhold til november på ni prosent på hverdager. Lyttertiden steg fra 75 minutter i november til 95 minutter i uke 51. Markedsandelen var stabil på fire prosent. Kanal 24 hadde i snitt 340.000 lyttere på hverdager i desember. Dette er en framgang i forhold til november på ni prosent på hverdager. Lyttertiden steg fra 75 minutter i november til 95 minutter i uke 51. Markedsandelen var stabil på fire prosent. - Når tendensen over tid viser seg å være klart positiv er vi optimistiske for framtiden, sier radiosjef Jan Erik Pedersen i Kanal 24.I desember hadde kanalen 48 prosent av sine daglige lyttere i målgruppen 20-40 år.

Nyheter
Næringsliv