Siem Offshore meldte i dag at det venter at Subsea 7 vil nå en EBITDA på 29 millioner dollar i fjerde kvartal. Ifølge konsernsjef Magne Kristiansen i Siem Offshore er det omtrent dobbelt så mye som analytikerne hadde ventet. Siem Offshore meldte i dag at det venter at Subsea 7 vil nå en EBITDA på 29 millioner dollar i fjerde kvartal. Ifølge konsernsjef Magne Kristiansen i Siem Offshore er det omtrent dobbelt så mye som analytikerne hadde ventet. - Meldingen i dag er en bekreftelse på at dette markedet har tatt litt av. Stolt Offshore har fått en rekke ordre komme inn, men man har vært usikker på prisingen og marginene, og da er det positivt at Siem kommer ut og sier at resultatet blir bra, sier en analytiker til TDN Finans.Siem-aksjen stiger 6,8 prosent til 34,40 kroner. Omsetningen er på 60 millioner kroner.