Fertilitetsselskapet MediCult innlisensierer tre nye oppfinnelser som skal bidra til å øke sannsynligheten for graviditet, opplyser selskapet.- Vi har tre oppfinnelser som vi har innlisensiert og som har et stort potensial, sier administrerende direktør Lars Rønn ifølge Reuters.Den første innlisensierte teknologien skal forbedre selskapets allerede eksisterende IVM-teknologi (In Vitro Maturation). De to øvrige teknologiene skal øke graviditetsraten ved kunstig befruktning, og bidra til å hjelpe det befruktede egget på et tidlig stadium.- Vi skal videreutvikle dem og markedsføre dem, sier Lars Rønn om de nylisensierte teknologiene.Rønn ønsker ikke å kommentere noe om tidsperspektivet på utviklingen av lisensene.MediCult-aksjen stiger 4,35 prosent til 12 kroner i skrivende stund. Omsetningen lyder på 1,38 millioner kroner.