- Milepæl

- Avtalen er en milepæl for TTS i det sterkt voksende skipsbyggingsmarkedet i Kina, heter det i en melding fra TTS Marine.

Næringsliv

TTS Marine ASA har inngått avtale med Dalian New Shipbuilding Heavy Industry Co.(DNS) om å starte et joint venture-selskap som skal levere kraner til skip som bygges ved verft i Kina. Avtalen er en milepæl for TTS i det sterkt voksende skipsbyggingsmarkedet i Kina, opplyses det i en melding. har inngått avtale med Dalian New Shipbuilding Heavy Industry Co.(DNS) om å starte et joint venture-selskap som skal levere kraner til skip som bygges ved verft i Kina. Avtalen er en milepæl for TTS i det sterkt voksende skipsbyggingsmarkedet i Kina, opplyses det i en melding. Avtalen om å etablere TTS Bo Hai Co. Ltd. er signert i Dalian av viseadministrerende direktør Li Dali i DNS og konsernsjef Johannes D. Neteland i TTS Marine ASA.Selskapet skal eies med 50 prosent hver, og blir lokalisert i Dalian. I denne byen i det nordøstlige Kina er det flere store skipsverft. Bare Shanghai har større skipsbyggingsaktivitet enn Dalian.Hver av partene skyter inn rundt 10 millioner kroner som aksjekapital i selskapet, som for TTS sitt vedkommende søkes finansiert ved lån.

Nyheter
Børs