Norgesmøllene sluker Gudesen

Norgesbakeriene sluker et bakeri i Fredrikstad og omsetter for en halv milliard i bakervarer i Norge.

Næringsliv

Norgesmøllene AS har gjennom sitt datterselskap Norgesbakeriene AS kjøpt Gudesen AS i Fredrikstad fra familien Gudesen.Gudesen AS er et bakeri i Fredrikstad med tre tilhørende bakeriutsalg. Virksomheten har en årlig omsetning på ca. 180 mill. kroner. Overtagelsen av selskapet finner sted med virkning fra 1. januar 2005.Gudesen AS blir drevet videre som et selvstendig selskap under Norgesbakeriene, med Kjell Jan Finnestad som øverste ansvarlig leder.Eierskiftet får ingen innvirkning på de kontrakter som Gudesen AS har med så vel leverandører som kunder.Adm. dir. Bjørn Inge Gjethammer i Norgesmøllene opplyser til HegnarOnline at Norgesbakeriene med "Mesterbakeren" etter dette vil omsette for omlag en halv milliard kroner i Norge i år.Gudesen var blant annet leverandør av bakervarer til Rema 1000 i stor-Oslo. Med dette oppkjøpet vil "Mesterbakeren" bli hovedleverandør for Rema 1000 på landsbasis.

Nyheter
Næringsliv