Det nye MX3100 Cordless desktop fra Logitech føyer seg pent inn i dagens mediafokuserte trend på PC-området. Tastaturet har en rekke tidsriktige funksjonsknapper, blant annet for å tune inn til forhåndsinnstilte nettradio-stasjoner. Andre taster styrer Messenger-aktivitetene, og egne zoome-knapper skal gjøre det enkelt å forstørre detaljene i ditt arbeid foran skjermen.Det nye MX3100-settet er det første som inkluderer den spreke lasermusen MX1000, og de to enhetene er bevisst konstruert med flere like kontrollhjul og knapper. Dermed kan du velge hvilken hånd som skal brukes for å rulle opp og ned eller sideveis i vinduene. Laserdioden i musen skal dessuten være langt flinkere til å følge dine bevegelser på alle slags underlag enn vanlige optiske mus.De som er lei av hyppige batteribytter på sine trådløse mus vil dessuten finne stor trøst i at MX1000-musen er både oppladbar og helt klar og tydelig på hvor mye energi den har igjen: 3 Lysdioder på siden gjør at du vet ganske nøyaktig når det er på tide å plassere den i laderen.Det nye MX3100-settet blir klart for salg rett over påske, og ryktene vet å fortelle at prisen havner på en drøy tusenlapp. Det er en tanke dyrere enn vi hadde håpet på... Mer info fionner du.