Du kjenner kanskje situasjonen: Du står foran et forventingsfullt publikum og skal presentere dine geniale ideer. Projektoren er dau som en sild. Du påkaller høyere makter. Det hjelper ikke. Du bruker alle de stygge glosene du lærte på barneskolen. Det hjelper heller ikke.Nå påstår Sony de skal kunne forebygge situasjonen med sin nye VPL-PX41 projektor. Denne kan nemlig kobles på nettverket, og sørger for å sende deg (og eventuelt tre andre) en epost når det er på tide med lampebytte. Eller når projektoren mener andre galskaper er på gang, og den trenger ettersyn. Kjekt.Nettverkskoblingen gjør det også mulig å styre projektoren fra en nett-tilkoblet PC - du trenger bare å "logge deg inn" på projektoren via dens egen webside.VPL-PX41 har ellers en spekk-liste som oppfyller de fleste behovene du måtte stille til en moderne projektor: Lysstyrken er på solide 3500 ANSI lumen, kontrasten er 700:1. Det mangler heller ikke på tilkoblingsmulighetene: Baksiden stiller til rådighet to RGB (15 pin D-sub)-input, et DVI-D digitalt input, et 5BNC input, fire lyd-input, et monitor-output (15 pin D-sub) og et lyd-output.Oppløsningen kunne imidlertid vært bedre: 1024 x 768 er maks bildestørrelse.