Zepto er et forholdsvis nytt merke lansert av det skandinaviske selskapet med samme navn, basert i Oslo. Maskinene bygges i Taiwan, men blir rigget ferdig her på berget. Zepto har en ganske imponerende bredde i sortimentet, og kan blant annet et par modeller i "greilja"-sjangeren, maskiner som skal tåle Rambo-behandling med flammekastere og oljesøl.Den siste kreasjonen fra Zepto er en ultraslank magnesium-modell med matchvekt på 1,18 kilo. Her er mobiliteten prioritert framfor toppytelse og skjermstørrelse: Maskinen er stykket med en 12,1 tommers skjermen (1024 x 768), Pentium M Ultralow Voltage 1GHz og har en forholdsvis dårlig batterilevetid på 2,5 timer.Maskinen koster 10 tusen eks mva som grunnmodell. For denne prisen får du 40GB disk, 512MB RAM og 54Mbits WiFi. Maskinen har tre USB 2-porter, VGA-utgang, 10/100 LAN, 56k modem, samt SD og PC Card spor. Maskinen kjøpes på nettet, der kundene også får muligheten til å rigge opp maskinen med ønskelig ekstrautstyr som optisk drev, portreplikator, bluetooth, diskettstasjon mm. Maskinen kan også utstyres med et ekstra batteri, og får da en levetid på 8 timer.Mer informasjon på