kan du se siste skrik på kjæledyrfronten: En mobiltelefon for hunden. Dermed kan du trygt la vofsen være alene hjemme mens du er på jobb, og ringe den opp i lunsjpausen for en liten koseprat. Hunden er jo tross alt menneskets beste venn, og det skulle jo bare mangle om vi ikke tok oss litt tid til å sørge for at den ikke lider av ensomhet i vår stressede menneske-hverdag...Mobil-halsbåndet har imidlertid også noen nyttefunksjoner som gjør opplegget en tanke mer begripelig. En tydelig merket rød knapp sørger for at bortløpne bisker kan bringes trygt tilbake til eierens lune fang, i hvertfall dersom den blir funnet. Knappen setter finner og eier i forbindelse med hverandre. Faktisk kan halsbåndet også utstyres med en GPS-mottager, eventuelt også et kamera, slik at du kan holde oppsikt med hvor dyret befinner seg.Med kameraet på plass og en smule fantasi og innsatsvilje, kan du jo også trene opp din firbente til å luske på naboen eller sende den ut på byen for å sjekke om det er noe liv.Bikkjemobilen er riktignok ikke satt i produksjon ennå, men det varer nok ikke lenge...