Ronaldos imperium

Fotballikonet Ronaldo styrer et forretningsimperium som teller åtte selskaper og 900 millioner kroner.

Næringsliv

Fotballikonet Ronaldo har på få år skapt et forretningsimperium som teller åtte selskaper med 150 ansatte, og en formue på rundt 900 millioner kroner. Det skriver Aftenposten, og viser til det brasilianske tidsskriftet Exame. Fotballikonet Ronaldo har på få år skapt et forretningsimperium som teller åtte selskaper med 150 ansatte, og en formue på rundt 900 millioner kroner. Det skriver Aftenposten, og viser til det brasilianske tidsskriftet Exame. Fire av selskapene investerer i fast eiendom. Disse forvalter halvparten av de 900 millionene.Videre har han en fysioterapiklinikk og to selskaper som sørger for sponsorsaker - Emporio Ronaldo og Mike. Disse omsetter årlig for 140 millioner kroner, heter det.Real Madrid-stjernen har sørget for å ansette toppfolk i alle ledd, og har ukentlige møter med sine ansatte.

Nyheter
Næringsliv