Sandisk på MP3-kjøret

Minnekortprodusenten Sandisk har funnet ut at de vil være med på dansen rundt MP3-gullkalven, og lanserer nå små fastminnespillere.

Næringsliv

Sandisks kompakte MP3-spillere føyer seg pent inn i den lange rekken av kompakte MP3-spillere, men må likevel sies å befinne seg i den øvre enden når vi studerer listen over egenskaper og funksjoner.Sandisk Digital Audio Player leveres i tre varianter med forskjellig minnekapasitet og farge. En litt pussig vri er det at fargen er knyttet til kapasiteten. Rød spiller betyr 256MB, fargene blå og sølv angir henholdsvis 512MB og 1GB. Hvis rød er din favorittfarge, må du altså nøye deg med minste kapasitet.Spillerne har en forholdsvis sprek batterilevetid, Sandisk påstår at de holder koken i opptil 15 timer på ett eneste AAA-batteri. Et flerlinjers display viser låtinfo, og navigering i sangfilene skjer med en liten styrestikke.Hendig er det også at spillerne er utstyrt med radio med 20 stasjoners minne, opptak er mulig både fra radio og gjennom den innebygde mikrofonen. Overføring av data skjer via USB 2, og spillerne kan håndtere både MP3, WMA (også med DRM lisensinfo). Prisene starter rundt 800 kroner.

Nyheter
Teknologi