Aksjeemisjonen i Seven Nox AB i november 2003 gikk til kurs 1,85 svenske kroner aksjen. I dag omsettes aksjen på getshares.com for 0,04 euro. Dermed har aksjen på litt over et år falt over 80 prosent.Som en kuriositet kan det nevnes at, mens man i desember 2003 ikke trengte å selge mer enn 10 aksjer for å dekke meglerprovisjonen på 2 euro, må man på dagens kurs (36,28 svenske ører) selge fem ganger så mange, 50 aksjer, bare for å få nok til å dekke meglerprovisjonen.Seven-agent Rune Bjørnestads utsagn til Finansavisen den 18. november 2003 er og blir i så måte en klassiker:- Det er helt vanvittig mye større enn Microsoft. Verdien er egentlig mellom 20 og 30 milliarder, uttalte han, men la også til:- Aksjene vil eksplodere i dette selskapet. Sjansen for at aksjen går ned er like stor som sjansen for at det bryter ut annen verdenskrig i morgen, sa han den gangen til Finansavisen.