Erik Solér (44) er på vei ut av sjefsjobben i Start. Solér vil ifølge Fædrelandsvennen gi seg så snart økonomien tillater opprettelse av en ny fulltidsstilling som sportslig leder, og en kvalifisert kandidat til jobben er funnet. Erik Solér (44) er på vei ut av sjefsjobben i Start. Solér vil ifølge Fædrelandsvennen gi seg så snart økonomien tillater opprettelse av en ny fulltidsstilling som sportslig leder, og en kvalifisert kandidat til jobben er funnet. Den tidligere fotballproffen vil i stedet gå inn som styremedlem i Start og ta et sportslig ansvar der.- Jeg jobber nok tre-fire timer daglig med Start, men en sportslig leder for en eliteserieklubb bør jobbe 10-12 timer hver dag. For tiden arbeider jeg med å bygge opp egne firmaer i Oslo og merker at det ikke er tid nok til å gjøre alt jeg skulle ønske jeg kunne gjort for Start, sier Solér til avisen.