Smålån til flodbølgeofre

- Behovet er stort, sier Per Emil Lindøe om norske bedrifter i Sørøst-Asia.

Publisert 10. jan. 2005 kl. 12.13
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 03.20
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 102 ord
Statens investeringsfond for næringsutvikling i utviklingsland (Norfund) vil tilby lån til småbedrifter i de flodbølgerammede områdene i Sørøst-Asia, melder Avisenes Nyhetsbyrå. Statens investeringsfond for næringsutvikling i utviklingsland (Norfund) vil tilby lån til småbedrifter i de flodbølgerammede områdene i Sørøst-Asia, melder Avisenes Nyhetsbyrå. - I de rammede områdene har mange mistet muligheten til å drive næringsvirksomhet og inntektsskapende virksomhet. Behovet for mikrofinans og lån til enmannsforetak og småbedrifter er derfor stort, sier Norfund-sjef Per Emil Lindøe.Norfund vil ifølge byrået gå gjennom mulige samarbeidspartnere på Sri Lanka og i Thailand innen mikrofinans, samt banker og finansinstitusjoner som kan tilby lån til enmannsforetak og småbedrifter.