Den trådløse revolusjonen har kanskje klart å fjerne enkelte av kablene bak PCen. Likevel må nok databrukere regne med å kjempe seg vei gjennom solide villnis av kabelspagettier en god stund ennå. Eller kanskje ikke. Denne hendige lille smultringen fra Cordloop vil gjerne lage litt mer orden i rotet. Det er ikke veldig teknisk avansert. Men det funker.Cordloop er ganske enkelt en greie i plast, utformet som en smultring, og ganske genialt henglset sammen. Med et håndgrep åpnes ringen, og er klar til å ta imot overskytende lengde ledning, enten det er strømkabelen, nettverks-tilslutningen eller høyttaleropplegget som har vaset seg opp. Når slakken er strammet opp, klemmes holderen sammen igjen, og ledningene kan om ønskelig klemmes ned i et ytre spor for å sikre det hele.Ledningskaoset bak stasjonære PCer kan nok være et bra sted å begynne, men kabelsamleren kan selvsagt være like nyttig ved kaffetrakteren eller til å spole opp ledningene når man er på reisefot med alle de kablene det medfører for tiden.Cordloop har en stilig utforming, og løser kabelkaoset på en enkel og grei måte. Om noen skulle være redd for sikkerheten rundt oppspoling av strømkabler, opplyser produsenten at kabelordneren er godkjent av Nemko med hensyn til varmeutvikling. Kabelordneren koster 30 kroner stykket, og selges i tipakninger fra blant annet komplett.no. Mer info på