Er du i beita for en gave til en som har alt, kan vi nærmest garantere at du finner varer i nettbutikken porta-charge. En av de mest kuriøse artiklene er Tele-egg, en liten eggformet klokke-dokke som spreller med beina når mobilen ringer. Her får du garantert mye fliring for pengene (prisen er under 9 pund).Er du på jakt etter mer nyttig utstyr, selger porta-charge en miljøvennlig mobil-lader med sveiv. Dermed kan du forlenge taletiden selv midt i tjukkeste skauen, det opplyses at 3 minutter iherdig jobbing med sveiva gir deg 30-60 minutter standby eller 3-8 minutter taletid.Er du redd for å snuble i ladeledningen når mobilen kobles på strømnettet for nye krefter? I så fall kan porta-charge tilby et snedig ladebrett der man kan vikle sammen ledningsrotet og legge telefonen oppå et lite bord, hvorpå det hele plugges i veggen.Sist, men ikke minst: Det supernyttige Bluetooth Home Kit gjør deg i stand til å bevege deg mer fritt også ved telefonsamtaler på fastlinjen. Denne lille boksen plugges i telefonkontakten, og du kan deretter bruke et vanlig bluetooth-headset til å ringe med.Dette og mer finner du på: