Sterke bulkaksjer

Bulkrederiene på Oslo Børs stiger markert.

Næringsliv

John Fredriksens bulkrederi Golden Ocean startet dagen som den største taperen på børsen, mens den nå er en av de største vinnerne. For øyeblikket handles aksjen for 3,49 kroner, opp 6,1 prosent, mot 3,05 kroner rett etter børsåpning. John Fredriksens bulkrederi Golden Ocean startet dagen som den største taperen på børsen, mens den nå er en av de største vinnerne. For øyeblikket handles aksjen for 3,49 kroner, opp 6,1 prosent, mot 3,05 kroner rett etter børsåpning. Belships stiger 7,2 prosent til 13,40 kroner. Aksjen får drahjelp av nyheten om at Arne Fredly har plassert seg på sjetteplass på selskapets aksjonærliste.Traderfavoritten Jinhui Shipping løftes 6,8 prosent til 17,30 kroner.Tidligere i ettermiddag ble det kjent at fallet for Baltic Dry Index har stoppet opp.

Nyheter
Børs