Selskapet Memsen corp har kommet opp med den lysende ideen å gjøre de små USB-lagringspluggene trådløse. Dermed skal du kunne sende fra deg morsomme bilder eller annet materiale til dine venner med et enkelt klikk og helt uten å ha en PC i nærheten.Memsen har utviklet det de hevder er verdens første P2P trådløse USB-lager som opererer på UWB (ultra wide band). Et bittelite display og etpar knapper gjør at du finner den filen du vil sende.Tanken er også at du som UWB-P2P-USB-eier vil kunne kose deg med masse ekstra informasjon som andre har å tilby deg. For eksempel kunne reklameplakater utstyres med sendere, og sende ut ekstrainformasjon om de joggeskoene det reklameres for. Messer og utstillinger er andre potensielle bruksområder, og memsen ser også for seg at skoler og universiteter kunne nyttiggjort seg teknikken.Tanken er i seg selv ikke av de dummeste. Men som kjent må det først være en kritisk masse med brukere som faktisk vil kjøpe denne dingsen for at det i det hele tatt skal være noen som gidder å levere data over dette UWB-P2P-nettet. Vi tror det er langt fram dit. Svært langt...Mer info på