Verdens råeste IT-messe?

Straks klart for databransjens storsamling - Consumer Electronics Show i Las Vegas. Bill Gates kommer.

Næringsliv

Torsdag holder Microsoft-boss Bill Gates sin åpningstale for årets Consumer Electronics Show i Las Vegas. Messen, som i fjor trakk hele 120.000 datainteresserte bransjefolk og journalister, ventes i år å trekke enda flere. Arrangementet blir i så fall ett av de største i verden, ifølge Dinside Data.CES gir deg siste nytt innen hjemmelektronikk, og domineres ikke overraskende av databransjen. Her vil du finne siste nytt innen HIFI, flat-skjermer, MP3 og portable mediebokser - kort sagt, alt av "gadgets".Store aktører som Microsoft og Intel er representert, og nye produktlanseringer er ventet å kunne fortelle hvordan dataåret 2005 vil bli. Det er blant annet ventet at Bill Gates og Microsoft vil fortsette å tette igjen de mange hullene i Windows.

Nyheter
Teknologi