WGI har planlagt stegning lenge?

16. april i fjor skrev HegnarOnline at WGI med hjemmel i reglene kunne stenge aksjespillet. Søndag skjer det.

Publisert 14. jan. 2005 kl. 12.25
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 03.24
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 202 ord
16. desember skrev HegnarOnline at det ville være etter den 16. januar. Det er søndag.Dette inngår som et ledd i forsøket på å gjøre WGI stuerent og mer i tråd med lover og regler rundt om i verden. Med aksjespillet borte håper sikkert ogs WGI å kvitte seg med mye av det som forbindes med pyramidespill i konseptet.Nå bør dette imidlertid ikke komme som noen overraskelse på noen WGI-medlemmer. I hvert fall ikke de som har fulgt med i timen og lest reglene. HegnarOnline skrev blant annet om dette .At ikke alle har skjønt dette illustrerte imidlertid en kommentar til nevnte artikkel i april i fjor. En lød enkelt og greit: idiot - dette er bare tull.En annen: Alt skal jo ha en vinkling, feil igjen Haugen! Det som faktisk står her er at WGI ikke deltar i spillet og har ikke tenkt seg å opprettholde spillet hvis DET IKKE FINNES SPILLERE!Det er KUN medlemmene seg i mellom som spiller dette spillet - ER DET SÅ FORBANNA VANSKELIG Å FORSTÅ!!!!!!???At WGI-klovnen Tor Anders Petterøe den gangen ikke ønsket å kommentere dette skjønner vi nå. Søndag er stengningen en realitet.