WGIere oversvømmer Brasil

Norske WGI-medlemmer reiser i hopetall til Brasil for å verve medlemmer. De fyller flyene til og fra Brasil, hevdes det.

Næringsliv

Det har lenge vært kjent at WGI har slitt med medlemsveksten. Siden tidlig i fjor høst er Brasil av mange medlemmer blitt utpekt som det landet som skal berge veksten og fremtiden for pyramidekonseptet.Kilder i Brasil forteller oss at det har poppet opp WGI-boder over alt på landsbydga og at fly fra Norge nesten går fulle med norske WGI-medlemmer som kriger om å få lagt flest mulig brasilianere inn under sine ben.Tusen nordmenn?En forteller oss at det snakk om kanskje så mye som tusen nordmenn som i øyeblikket, med utgangspunkt i Rio, tråler Brasil for å verve innbyggere til pyramidekonseptet og at norske WGI-medlemmer fyller opp flyene til og fra Brasil.WGI har den siste tiden jobbet hardt for å tilpasse seg lokale lover rundt om i verden, men lokale kilde hevder overfor HegnarOnline at alt pengespill, uansett form, skal skje i regi av staten i Brasil. Slik er Brasil likt Norge.Risikerer bøter Vedkommende hevder at ulovlige pengespill i Brasil kan medføre bøter på 40.000 Real, tilsvarende 95.000 kroner, daglig så lenge spillet opereres. I tillegg risikerer man fengsel. Og det skal ikke være forskjell på om spillet opereres på Internett, på faste spillmaskiner eller på andre medium.Forumene på Internett i Brasil fylles likevel opp med verveinnlegg, kontaktinformasjon og prematurt skryt av WGI, slik som dette utdraget av et innlegg lagt inn av Frode Eldevik alias Frodo14 i team14.no på Sao Paulo Forum :(..)The company is Three years old and doing great. There is 500,000 members worldwide most in Scandinavia. In Norway there are around 350,000 members, this is about 8% of our population. The company is going to have a big Kick off in Rio This year and my friends and my self will be there.Og denne fra Marton Johnsen:WGI are expecting there will be about 600.000 members in Brazil by the end of this year. Today WGI have about 450.000 members around the world.You can be some of the first in Brazil and make a lot of money. How much money you can earn in this company depends on how much you are willing to work. In Norway many people have become millionaires!Vi har blant annet sendt to av nordmennene, Frode Eldevik og Jon Arne Roise, en epost med spørsmål om hvorfor de må overdrive medlemstallet så kraftig. Og vi har sendt Johnsen en mail med spørsmål om han er klar over at WGI kan være i strid med lovverket i Brasil.Diskuter WGI her.

Nyheter
Næringsliv