Milliardær og Orkla-aksjonær Stein Erik Hagen får ikke møte politikerne på Stortinget, slik han ønsker. Hagen vil ifølge VG forklare politikerne i næringskomiteen at han ikke er en kranglefant, slik enkelte av komiteens medlemmer hevder. Flere av medlemmene kom i forrige uke med krass kritikk av Hagen.Politikerne er nemlig lei den langvarige kranglingen i Orkla, og frykter nå at uroen skal gå utover arbeidsplassene. Hagen ble utpekt som kranglefant nummer én.- Det er unaturlig at næringskomiteen skal møte Hagen, det er ikke vanlig at komiteen møter enkeltpersoner. Vi har derimot ofte møter med større selskaper og organisasjoner, sier næringspolitisk talsmann for SV, Inge Ryan, ifølge avisen.Hagen har etter det avisen erfarer også ambisjoner om å fortelle komitten hvilke planer han har med sin milliardinvestering i Orkla.