Psiloc Babycare er et overvåkningsprogram som egner seg perfekt for bekymrede småbarnsforeldre. Du installerer ganske enkelt programmet på mobiltelefonen og plasserer apparatet i nærheten av den sovende håpefulle. Straks nurket gir lyd fra seg, sørger opplegget for å ringe nummeret du har programmert det med.Nå er det jo ikke det minste revolusjonerende å ha lydovervåkning av sovende unger - den slags apparatur har eksistert i en årrekke. Men det gir unektelig et ytterligere hakk av frihet for travle foreldre når man kan sørge for varsling via mobilnettet. De mer dristige foreldre vil også kunne cruise rundt i nabolaget eller skaffe seg større frihet på ferieturer med dette utstyret.BabyCare har også andre overvåkningsfunksjoner som gir nye muligheter. Programmet tillater at du ringer opp "babytelefonen" for å lytte på ungen uten at apparatet gir fra seg lyd. Ved behov kan du også snakke til barnet ved hjelp av høyttalerfunksjonen. Programmet er også utstyrt med finesser som overvåkning og varsling av batteritilstand på sendertelefonen, avvisning av alle andre innkommende samtaler og viderevarsling dersom det oppsatte telefonnummeret ikke svarer når lydalarmen går av.For fantasirike og skruppelløse folk gir dessuten programmet masse muligheter for å følge med på hva andre foretar seg når de selv ikke er tilstede. Men ikke si at vi har sagt det...BabyCare koster deg bare 15 euro (ca 130 kroner), og kan kjøres på en rekke mobiltelefoner av den såkalte Series 60-typen. En fullstendig liste over hvilke telefoner som støttes, samt mer informasjon finner du på