Nok et resultatvarsel

TFDS skuffer markedet med nok et resultatvarsel.

Næringsliv

23. desember informerte TFDS markedet om at forventet resultat for 2004 blir verre enn ventet.Nå følger rederiet opp dette resultatvarselet med et nytt.- I forbindelse med avslutningen av årsoppgjøret viser det seg at resultatet for 2004 blir ytterligere forverret og at underskuddet før salgsgevinster vil bli betydelig svakere enn i 2003, heter det i en børsmelding.Resultatforverringen skyldes ifølge styret blant annet enda svakere inntjening i både Fjord Line og TFDS Offshore. I tillegg kommer også utgiftsføring av pensjonsforpliktelser for tidligere ansatte og avviklingskostnader i forbindelse med nedbemanning.Det presiseres imidlertid at selskapets likviditet og egenkapital er tilfredsstillende.

Nyheter
Børs