Latitude er Dells bærbar-serie for business-brukerne, og denne familien har i dag fått tre nye medlemmer. Felles for trekløveret er nye og kraftigere innmat signert Intel, samt en del finpuss på konstruksjonene for å gi kundene færre irritasjonsmomenter.Et stivere og forseglet tastatur er kanskje ingen revolusjon, men et godt eksempel på at det stadig er behov for å fikse noen småknirk her og der i bærbare konstruksjoner. De nye Latitudene har dermed fått bedret skrivekomforten og samtidig blitt mer tålige mot sølete brukere. Andre eksempler i samme sjanger er ny plassering av WiFi-antenne, flytting av USB-plugger, kraftigere hengsler, et stivere chassis og indikatorlamper for Bloetooth og WiFi.For øvrig er Latitude-nyhetene satt opp med det nye Intel 915GM/PM brikkesettet, som haler mer ytelse ut av batterikreftene. Trekløveret er videre utrustet med PCI Express som gir mulighet for sprekere grafikkløsninger, samt muligheten for nytt høyhastighets Bluetooth-utstyr.Prisene for de nye Latitudene starter på drøyt 7.500 eks mva, og foruten tre standardmodeller, kan kjøperne som vanlig hos Dell variere innmaten etter behov og lommebok. Mer info på