Det har lenge ligget i kortene at enkelte skrivere ønsker seg et liv på egen hånd, og den nye Stylus Photo RX620 har ennå sterkere frihetstrang enn sine forgjengere. Denne alt-i-ett-løsningen kan skanne dine papirbilder, og brenne dem på en CD via USB USB.Skannerdelen av denne maskinen later til å være hakket bedre enn hva vi er vant med på slike kombienheter. Oppløsningen er på hele 2400 x 4800 dpi, og maskinen stiller med innebygget lys i lokket, slik at du også kan skanne negativer. Resultatet kan du altså lagre direkte til en USB-tilkoblet enhet, enten det er digitalkamaeraet ditt, en CD-brenner eller andre lagringsmedier.Dersom det er en enkelt kopi du er ute etter, sørger selvsagt maskinen også for det. Den har egne krefter innenbords for å beskjære, rotere og gjøre visse endringer på innskannede bilder. Blant annet kan du endre fargemetningen på kopiene dine, slik at gamle og falmede bilder kan kopieres ut med litt ekstra piff.Og selvsagt kan du også mate skriveren med ferdige digitalbilder uten PC: Du putter inn minnekortet i skriveren, eller kobler på en USB-enhet der bildene befinner seg, og skriver i vei.For alle disse operasjonene har skriveren et LCD-display og en samling funksjonsknapper, slik at du får utført det du skal ved å velge i menyer og forhåndstitte på bildet før det brukes en dråpe blekk.Epson Stylus Photo RX620 er ikke den mest kompakte løsningen vi har sett i denne klassen. De ytre målene lyder på 46 x 44 x 26 cm og vekten er smålubne 8 kilo. Men at den er dyktig er det liten tvil om. Prisen ligger rett under 3 tusen. Mer info.