Ost- og melkeprodusenten Tine har holdt pressekonferanse i dag, og her fremgår det at selskapet mener det har tapt anseelse etter at det svarte på en henvendelse fra butikkkjeden ICA om eventuelle merverdier dersom Tine fikk eneleveranser til ICA-eide Rimi.- Vi skulle sagt nei, og jeg tar ansvar for det, og henvendelsen skulle aldri vært besvart. Vi skal ikke gjøre noe som helst for å betale ute konkurrenter, uttaler konsernsjef i Tine, Jan Ove Holmen ifølge Reuters.Tine-sjefen gjentar at det ikke finnnes noen kultur i selskapet som går ut på å presse konkurrenter ut fra butikkhyllene. Konkurransetilsynet er likevel inne i både Rema-saken og ICA-saken, og Holmen sier alle aktuelle papirer er overlevert tilsynet.Tine har en markedsandel på i underkant av 80 prosent i det norske oste-markedet, mens Synnøve Finden og importert ost står for resten.