Unngå datavirus

Sikkerhetsselskapet Trend Micro lover nye løsninger i kampen mot virus og skadelig kode.

Næringsliv

Sikkerhetsselskapet Trend Micro presenterer sine nye løsninger som beskytter mobiltelefoner, smartphones og håndholdte PCer mot virus, skadelig kode og SMS-spam med realtidsskanning på 3GSM World Congress i Cannes.Blant de store sikkerhetsselskapene er Trend Micro et av de første som presenterer løsninger på problemet med de økende sikkerhetstruslene innen mobil datakommunikasjon. Bare i fjor ble et antall ulike virus som spesifikt angrep mobile enheter oppdaget og satt dermed fokus på en helt ny trend. TrendLabs, Trend Micros globale nettverk av utviklings- og analysesentraler, har funnet og kartlagt ett antall så kalte "proof-of-koncept-virus" som har spredt seg via Bluetooth-grensesnittet på telefoner i 60-serien. Ledende industrianalytikere er enige om at den stadige veksten i salget av mobiltelefoner, smartphones og håndholdte PCer verden over også kommer til å tiltrekke seg stadig større interesse fra virusmakerne.3GSM World-kongressen, som foregår 14. til 17. februar i Cannes, er et av årets viktigste møteplasser for mobil telefoni og datakommunikasjon.

Nyheter
Teknologi