Eurosmart-gründerne fikk ut 22 mill.

Slik fikk Eurosmart-gründerne ut 22 millioner kroner fra det kriserammede pyramidekonseptet.

Næringsliv

Styret i Eurosmart melder at det er blitt enige med gründerne Roy Kvamme og Erik Øveren om en avtale som innebærer at de og deres familie selger alle sine aksjer i Eurosmart, og trekker seg helt ut av selskapet.Avtalen innebærer at de to gründerne og deres familiemedlemmer får med seg "sin andel" av aksjene i Bohus Detaljhandel AB.Det betyr i klartekst at de to, som betaling for sine aksjer i Eurosmart, får 4,44 prosent av aksjene i BDAB som Eurosmart satt på. Etter det vil Eurosmart sitte igjen med 12 prosent av aksjene i BDAB.Basert på den prisingen Eurosmart selv legger til grunn i forsøket på å selge 0,44 prosentene av aksjene i BDAB, får de to med seg aksjer til en verdi av 22 millioner kroner.Det har ikke lykkes HegnarOnline å komme i kontakt med Erik Øveren, men vi antar at han og Kvamme er meget godt fornøyd med overenskomsten.Diskuter Eurosmart og overenskomsten her.

Nyheter
Næringsliv