Får Statoil-kontrakt

Statoil har tildelt Kongsberg Maritime en kontrakt til en verdi av rundt 70 millioner kroner.

Næringsliv

Statoil har tildelt Kongsberg Maritime en kontrakt på om lag 70 millioner kroner som omfatter oppgradering av Statfjord A, B og Cs prosess-styresystemer for olje- og gassproduksjon, samt levering av en prosess-simulator. Statoil har tildelt Kongsberg Maritime en kontrakt på om lag 70 millioner kroner som omfatter oppgradering av Statfjord A, B og Cs prosess-styresystemer for olje- og gassproduksjon, samt levering av en prosess-simulator. Kontrakten for Statfjord er et resultat av et langsiktig samarbeid mellom Statoil og Kongsberg Maritime, som i tillegg omfatter drift, vedlikehold og modifikasjoner på Statoils anlegg på Heidrun, Norne, Åsgard A og B og Kristin.- Det norske olje- og gassmarkedet, med nye utbygginger og modifikasjoner, er viktig for Kongsberg Maritime. Kontrakten for Statfjord føyer seg inn i rekken av lignende oppdrag for de andre Statoil-installasjonene. Vi har en rammekontrakt for vedlikehold og drift for nye prosjekter med Statoil, sier salgs- og markedsdirektør Tor Erik Sørensen i Kongsberg Maritime.

Nyheter
Børs