Golar-skuffelse

Golar LNG klarte ikke helt å innfri analytikernes forventninger til fjerde kvartal. (Oppdatert)

Næringsliv

Golar LNG fikk et nettoresultat på 19 millioner dollar i fjerde kvartal 2004, mens det ifølge Reuters var ventet et driftsresultat på 23 millioner dollar. Driftsinntektene beløp seg til 45 millioner dollar, mot 38 millioner dollar året før. Forventningen lå på 47 millioner dollar. Driftsresultatet ble 21 millioner dollar, mens Reuters-estimatet var på 23 millioner dollar. I fjerde kvartal 2003 var driftsresultatet 17,6 millioner dollar.Golar bekrefter Enskildas opplysninger i går om at den andre konferansen om Livorno-prosjektet i Italia er utsatt til april.Selskapet fortsetter å evaluere andre potensielle terminalprosjekter.Klokken 10.18 omsettes Golar-aksjen for 86 kroner, ned 1,2 prosent.

Nyheter
Børs