Sniker seg ut av GGS?

Har bjellesau Arne Fredly solgt seg kraftig ned i GGS, uten å melde fra? (Oppdatert)

Næringsliv

Aksjonærutskrifter kan tyde på at investor Arne Fredly har solgt GGS-aksjer i det siste. Ifølge iMarkedet viser en aksjonæroversikt at Fredly mellom 28. februar og 7. mars har solgt 300.000 aksjer i selskapet. Aksjonærutskrifter kan tyde på at investor Arne Fredly har solgt GGS-aksjer i det siste. Ifølge iMarkedet viser en aksjonæroversikt at Fredly mellom 28. februar og 7. mars har solgt 300.000 aksjer i selskapet. I november i fjor ble det meldt at Fredly hadde kjøpt 3,6 millioner aksjer i selskapet, noe som tilsvarte 9,9 prosent.Nå står Fredly oppført med bare 1,7 millioner aksjer (4,02 prosent).Det har ikke kommet noen flaggemelding fra Fredly, noe som er obligatorisk dersom en investor selger seg han under fem prosent.GGS-aksjen faller 3,6 prosent til syv kroner.Siste: Nedsalget bekreftes av Fredly selv.- Det stemmer at jeg har solgt aksjer, men når man ikke deltar i en emisjon og blir vannet under fem prosent, da blir det feil å flagge. Dette har jeg sjekket opp med Oslo Børs og Kredittilsynet, sier Fredly til iMarkedet.

Nyheter
Børs