Ekjord mister bevillingen?

Sosial- og helsedirektoratet (SHdir) har varslet at vinimportøren Ekjord kan miste bevillingen i tre måneder.

Næringsliv

Direktoratet mener Ekjord hittil ikke har klart å dokumentere hva som er skjedd med et parti på over 1.000 vinflasker. Noen av flaskene skal være videresolgt, og noen skal være delt ut som gaver. Direktoratet mener at Ekjord derfor har brutt alkoholloven, melder NRK. Direktoratet mener Ekjord hittil ikke har klart å dokumentere hva som er skjedd med et parti på over 1.000 vinflasker. Noen av flaskene skal være videresolgt, og noen skal være delt ut som gaver. Direktoratet mener at Ekjord derfor har brutt alkoholloven, melder NRK. Ekjord har fått frist fram til klokken 14 fredag med å presentere ny dokumentasjon for vinpartiet.Selskapets advokat Christian Lundin sier direktoratet skal få svar på sin henvendelse innen fristen, og at svaret vil inneholde både ny faktainformasjon og nye juridiske momenter. Han vil ikke gå i detaljer utover dette før direktoratet har fått sett på brevet.Ekjord kjøpte tilbake de omtalte vinflaskene fra Vinmonopolet våren 2003. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv