Freddy i forhandlinger

John Fredriksens SeaDrill skal være i forhandlinger med Odfjell Invest.

Næringsliv

Odfjell Invest-aksjen er fortsatt suspendert i påvente av melding fra selskapet. iMarkedet.no erfarer at det pågår konkrete forhandlinger mellom John Fredriksen-dominerte SeaDrill og Odfjell Invest. Disse skal gå ut på at Fredriksen vil kjøpe hele riggselskapet. Odfjell Invest-aksjen er fortsatt suspendert i påvente av melding fra selskapet. iMarkedet.no erfarer at det pågår konkrete forhandlinger mellom John Fredriksen-dominerte SeaDrill og Odfjell Invest. Disse skal gå ut på at Fredriksen vil kjøpe hele riggselskapet. Det skal være pris man diskuterer for øyeblikket.John Fredriksens nære medarbeider Tor Olav Trøim sier til Reuters at det vil bli sendt ut en melding i løpet av dagen i forbindelse med Seadrills forsøk på å kjøpe Odfjell Invest.

Nyheter
Børs