Det norske selskapet Arktis AS ble nylig kåret til Distributor of the Year ved Graphisofts årlige konferanse i Budapest. Kriteriene vekst, ledelse og drift er avgjørende når Graphisoft ser etter årets beste kandidat blant sine 80 distributører på verdensbasis. Det norske selskapet Arktis AS ble nylig kåret til Distributor of the Year ved Graphisofts årlige konferanse i Budapest. Kriteriene vekst, ledelse og drift er avgjørende når Graphisoft ser etter årets beste kandidat blant sine 80 distributører på verdensbasis. I 2004 omsatte Arktis for 13,1 millioner kroner, mot 8,9 millioner kroner i 2003. Resultat før skatt ble på 2,3 millioner kroner, mot 0,8 millioner kroner året før.Graphisoft er en av verdens ledende leverandører av elektronisk tegneverktøy (DAK) for arkitekter spesielt og byggebransjen generelt.