Ny Hydro-direktør

Hydro utnevner ny direktør for organisasjon og ledelse.

Næringsliv

Hilde Aasheim er ansatt som konserndirektør i Hydro med særlig ansvar for konsernets organisasjon og lederutvikling, melder selskapet.Aasheim vil også ha ansvar for helse, miljø og sikkerhet (HMS) samt for konsernets forhold til etikk og samfunnsansvar. Hun vil være medlem av Hydros konsernledelse og rapportere til generaldirektør Eivind Reiten.Aasheim ( 46 ) har siden 2002 vært direktør og leder for silisiumdivisjonen i Elkem, og medlem av Elkems konsernledelse. Hun er utdannet som siviløkonom ved Norges Handelshøyskole og er også statsautorisert revisor. Hun har yrkeserfaring fra revisorselskapet Arthur Andersen & Co og fra ulike funksjoner innen økonomi, organisasjonsledelse og forretningsledelse i Elkem. Hun har vært styreleder i selskaper innen Elkem-konsernet og har siden 1999 vært medlem av Styret i Veidekke ASA.

Nyheter
Næringsliv