Store ting er på gang i LCD-markedet, skal vi tro Dinside.no. Til nå har store LCD-skjermer neppe vært det mest aktuelle alternativet for folk flest - på grunn av prisen. Men det er i ferd med å endre seg.I dag får du en 42-tommers LCD-TV produsert av Atec for 28.000 kroner, og nettstedet har testet nettopp den.Atec 42-skjermen får pluss for sine to tunere, hvilket gjør at du kan se på to kanaler samtidig. Kjekt når den ene vil se film, mens den andre foretrekker nyheter. Et annet stort pluss er HD-kvaliteten, hvilket først og fremst viser seg når du kobler PCen til skjermen og kjører høy oppløsning. Desigent er fint og prisen på 28.000 kroner hyggelig, ifølge avisen.På minussiden gir dinside.no skjermen trekk for svak innsynsvinkel og en fjernkontroll som krever at den rettes direkte mot mottakeren for å fungere. Skjermen sliter også tidvis med å gjengi detaljene i mørke partier.