Oppkjøp til 10 mrd?

Dyno Nobel kan bli solgt for rundt 10 milliarder kroner.

Næringsliv

Ifølge DN kan sprengstoffgiganten Dyno Nobel bli solgt til Australia for 1,5 milliarder dollar inkludert gjeld, tilsvarende rundt 10 milliarder kroner. Maskinvare- og energiselskapet Wesfarmers ligger best an i kampen om selskapet, skriver skriver Financial Times. Ifølge DN kan sprengstoffgiganten Dyno Nobel bli solgt til Australia for 1,5 milliarder dollar inkludert gjeld, tilsvarende rundt 10 milliarder kroner. Maskinvare- og energiselskapet Wesfarmers ligger best an i kampen om selskapet, skriver skriver Financial Times. Det svenske investeringsselskapet Industri Kapital er selger av selskapet, som ble kjøpt for rundt fem milliarder kroner i 1999.Fem aktører kjemper om å få kjøpe selskapet.

Nyheter
Næringsliv