Får 150 mill. av Statoil

Statoils V&M-kontrakt for Tjeldbergodden går til Reinertsen.

Publisert 31. aug. 2005 kl. 12.21
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 05.46
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 132 ord

Statoil har tildelt Reinertsen en kontrakt som omfatter vedlikehold og modifikasjoner (V&M) på anleggene selskapet er operatør for på Tjeldbergodden. Kontraktens totalverdi er på rundt 150 millioner kroner, ekskludert opsjoner. har tildelt Reinertsen en kontrakt som omfatter vedlikehold og modifikasjoner (V&M) på anleggene selskapet er operatør for på Tjeldbergodden. Kontraktens totalverdi er på rundt 150 millioner kroner, ekskludert opsjoner. Kontrakten trer i kraft 1. november i år og har en varighet på fem år i tillegg til opsjoner på tre ganger to år.- Ved tildelingen har vi i Statoil gjort en totalvurdering knyttet til helse, miljø og sikkerhet, kvalitet, kompetanse samt pris og kapasitet, sier direktør Arve Rennemo på Tjeldbergodden.Kontrakten representerer et arbeidsomfang på anslagsvis 50.000 timer i året. Revisjonsstanser kan inngå i V&M-kontraktørens arbeidsomfang, beregnet til rundt 35.000 timer per stans.