Nyhet løfter GGS

GGS-aksjen stiger kraftig etter å sendt ut melding.

Publisert 30. aug. 2005 kl. 13.33
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 05.46
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 101 ord

GGS opplyser at det seismiske prosjektet "US Open - West Florida" startet i dag. Odin Explorer har ligget på vent i Tampa, Florida i påvente av at orkanen Katrina skulle forlate undersøkelsesområdet. opplyser at det seismiske prosjektet "US Open - West Florida" startet i dag. Odin Explorer har ligget på vent i Tampa, Florida i påvente av at orkanen Katrina skulle forlate undersøkelsesområdet. GGS melder at selskapet har mottatt betydelig pre-funding i forbindelse med undersøkelsen. Det har på kort tid vært "betydelig" vilje blant oljeselskaper til å forplikte seg til å kjøpe data fra undersøkelsen.GGS-aksjen hopper 8,8 prosent til 12,40 kroner.