- Har voldtatt Tvenge

- De har sannsynligvis ikke gjort noe selskapsrettslig galt, men de har voldtatt Torstein Tvenge og det liker han ikke.

Næringsliv

Sitatet stammer fra forretningsadvokaten Henrik A. Christensen som ifølge DN trakk seg fra styret i eiendomsselskapet Heimstaden for en måned siden.- Jeg trakk meg fra styret fordi jeg mener forretningsetikken og saksbehandlingen til Reiten-systemet er under enhver kritikk, sier Christensen ifølge avisen.Investoren Torstein Tvenge raser mot finansrådgiver Narve Reiten etter salget av eiendomsselskapet Heimstaden. Christensen tror imidlertid ikke Reiten har gjort noe ulovlig:- Både vi og eksterne jurister har vurdert det. De har sannsynligvis ikke gjort noe selskapsrettslig galt, men de har voldtatt Torstein Tvenge og det liker han ikke, sier Christensen ifølge avisen.

Nyheter
Næringsliv