Bøndene raser mot journalistene

- Norske journalister er budbringere for matmilliardærene, mener Bondelaget.

Publisert 16. nov. 2005 kl. 10.39
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 06.37
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 149 ord
Bønder er i opprør mot mediene, kan vi lese på Norges Bondelags hjemmesider. Norske journalister er budbringere for matmilliardærene, slås det fast. Bønder er i opprør mot mediene, kan vi lese på Norges Bondelags hjemmesider. Norske journalister er budbringere for matmilliardærene, slås det fast. - I WTO-debatten har norske journalister gjort seg til budskapsbærere for multinasjonale matgiganter, godseiere og milliardærer i dagligvarehandelen. Særlig ille har NRK og Dagens Næringsliv vært. Det norske mediemiljøet trenger en debatt om sin rolle i denne saken, sier Bjarne A. Undheim, leder i Norges Bondelag.I dag møter ledelsen i Norges Bondelag redaktører i NRK radio, NRK fjernsyn og Dagsavisen. Senere står TV2 og Dagens Næringsliv for tur. Bondelaget ønsker også å møte pressens organisasjoner, Norsk Presseforbund, Norsk Redaktørforening og Norsk Journalistlag.- Vi legger fram en rapport som dokumenterer medienes kunnskapsløshet og rolle i denne saken, sier Undheim på egne nettsider.Les mer på .