Camillo tjener mer

Camillo Eitzen & Co øker topp- og bunnlinje.

Camillo Eitzen & Co melder om et resultat før skatt på 18,7 millioner dollar i tredje kvartal i år, mot 15,7 millioner dollar i samme periode i fjor. Driftsresultatet endte på 19,6 millioner dollar, sammenlignet med 17,6 millioner dollar i samme periode i 2004. melder om et resultat før skatt på 18,7 millioner dollar i tredje kvartal i år, mot 15,7 millioner dollar i samme periode i fjor. Driftsresultatet endte på 19,6 millioner dollar, sammenlignet med 17,6 millioner dollar i samme periode i 2004. Totale driftsinntekter på T/C-basis beløp seg til 113,3 millioner dollar, opp fra 98,2 millioner dollar i fjor.Camillo Eitzen tror ifølge kvartalsrapporten på fortsatt sterke kjemikalierater i fjerde kvartal. Det ventes et fortsatt volatilt bulkmarked.