Consafe-kontrakt

Consafe Offshore har sendt ut flere meldinger i morgentimene. Selskapet er blant annet tildelt den kontrakt for "Safe Concordia".

Consafe Offshore er tildelt en 98-dagers kontrakt for flotellet "Safe Concordia". Oppdragsgiver er Chevron North America Exploration and Production Company. Consafe Offshore er tildelt en 98-dagers kontrakt for flotellet "Safe Concordia". Oppdragsgiver er Chevron North America Exploration and Production Company. Ifølge selskapet har kontrakten opsjoner for forlengelse. Det ventes at arbeidet starter opp tidlig høsten 2007.I en annen melding opplyses det at Consafe Offshore vil benytte "Safe Astoria" i et oppdrag for Toll Energy Logistics. Riggen benyttes i stedet for Safe Concordia, som nå sendes til reparasjon ved Keppell Fells-verftet i Singapore.