Får halv mrd. av Statoil

Kontrakt for vedlikehold og modifikasjoner på landanlegget Hammerfest LNG går til Vetco Aibel.

En strategisk kontrakt for vedlikehold og modifikasjoner på landanlegget Hammerfest LNG går til Vetco Aibel. Ifølge en børsmelding har kontrakten en verdi på omtrent 500 millioner kroner. Det er Statoil som har meddelt sin hensikt om å tildele Vetco Aibel kontrakten. En strategisk kontrakt for vedlikehold og modifikasjoner på landanlegget Hammerfest LNG går til Vetco Aibel. Ifølge en børsmelding har kontrakten en verdi på omtrent 500 millioner kroner. Det er Statoil som har meddelt sin hensikt om å tildele Vetco Aibel kontrakten. Kontrakten løper fra 1. januar 2006 og i fem år, med mulighet for tre ganger to års forlengelser.- Vi er svært stolt over at Statoil har vist oss den tillit