Får milliardkontrakt

Kabelprodusenten Nexans i Halden får milliardkontrakt. 500 arbeidsplasser er sikret i mange år fremover.

Ifølge NRK Østfold er 500 arbeidsplasser ved Kabelprodusenten Nexans i Halden sikret i minst fem år. Bakgrunen er at selskapet har inngått milliardkontrakt med Saudi-Arabia og Bahrein. Nexans skal levere 120 kilometer kraftkabler. Ifølge NRK Østfold er 500 arbeidsplasser ved Kabelprodusenten Nexans i Halden sikret i minst fem år. Bakgrunen er at selskapet har inngått milliardkontrakt med Saudi-Arabia og Bahrein. Nexans skal levere 120 kilometer kraftkabler. - Denne kontrakten er kjempeviktig for oss. Vi har sikret det viktige området som kraftkabler er, og vi får en langsiktighet når det gjelder produksjonen av papirisolerte sjøkabler, sier fabrikksjef ved Haldenavdelingen, Rune Støten.