- Jeg er mildt sagt sjokkert

Dag Swanstrøm i Synnøve Finden er sjokkert over TINE.

TINE avviste i går påstandene fra Konkurransetilsynet om misbruk av markedsmakt. Meierselskapet er helt uenig i tilsynets foreløpige konklusjoner, der det ble antydet en bot på inntil 45 millioner kroner. påstandene fra Konkurransetilsynet om misbruk av markedsmakt. Meierselskapet er helt uenig i tilsynets foreløpige konklusjoner, der det ble antydet en bot på inntil 45 millioner kroner. - Vår konklusjon er at det verken er juridisk eller konkurranseøkonomisk grunnlag for noen reaksjon mot oss, og at det ikke er lagt frem beviser i saken. Det er bakgrunnen for at vi aktivt går inn i en åpen diskusjon om dette., sier konsernsjef Hanne Refsholt i TINE til DN.Synnøve Finden-sjef Dag Swanstrøm reagerer kraftig på utspillet.- Jeg er mildt sagt sjokkert. Jeg trodde TINE ville legge dette bak seg, og da hadde jeg blitt roligere. Nå er det ingen anger eller ydmykhet, for meg betyr det at TINE er i stand til å gjøre dette igjen, sier han.